ABOUT

De Britse entrepreneur Peter Rhodes-Dimmer kocht zo’n twee decennia geleden Chateau de Bambecq. Zijn bedoeling was er een voedingsbodem van te maken voor nieuwe ideeën en technologieën gericht op een betere, duurzame wereld. Een plan dat nu verder vorm krijgt dankzij de samenwerking met partijen als het Cleantech Center in Zutphen en de Technische Universiteit Eindhoven.

 

Sustainability lab en verzamelcentrum

Het chateau gaat haar deuren openen als sustainability lab en verzamelcentrum voor denkers, doeners en bedrijven met het hart op de duurzame plek. De plek bij uitstek om innovatieve, duurzame ideeën uit te ontwikkelen. Op het chateau kan de aanwezige professionele community u immers helpen uw idee daadwerkelijk gestalte te geven. Door kennis te delen, maar ook door u toegang te bieden tot een ongekend gezamenlijk netwerk. Daarnaast biedt het chateau u de kans uw idee in praktijk te testen met het oog op een ‘proof of concept’. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een prototype van uw concept op het terrein in gebruik te nemen, zodat u de wereld (en uw klanten) kunt laten zien dat het werkt.

Ondersteuning bij marketing- en communicatie

Naast ondersteuning bij het uitontwikkelen van nieuwe ideeën kunt u als lid van de community van Chateau de Bambecq ook rekenen op hulp bij het op de markt brengen van innovaties. Zowel als het gaat om marketing, als om het ontwikkelen en vormgeven van communicatie en events. Het Cleantech Center heeft hiervoor inmiddels zijn medewerking toegezegd en er zijn ook al lijnen uitgezet naar o.a. Technische Universiteit Eindhoven, de FME en London School of Engineering.